Prepararea blatului de pizza

Pentru un blat subtire si delicios avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 3 cani faina
  • 1,5 cani apa
  • 1 varf de sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 1 plic de drojdie

Mod de preparare blat pizza:
Faina se pune intr-un bol impreuna cu sarea.
Drojdia se pune impreuna cu 4 linguri de apa si cu o lingura de miere la dizolvat, pana se umfla.
Apa trebuie sa fie calduta. Aceasta, se adauga in faina din bol, adaugand uleiul de masline si restul de apa si se amesteca incet.
Cand se leaga, aluatul se framanta 10 minute pana cand a ramane nelipicios.
Blatul il punem la crescut intr-un bol uns cu ulei de masline aproximativ 50 de minute.
Dupa ce si-a dublat volumul, il intindem in tava de la cuptor.

Pentru mai multe detalii despre pregatirea pizzei vizitati pagina de internet www.pizzaalforno-craiova.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s