Spaghete cu carne de pui, ciuperci si parmezan

SPAGHETE CU CARNE DE PUI, CIUPERCI SI PARMEZAN

Pentru prepararea spaghetelor avem nevoie de: 500 g spaghete, sare si 10 ml de ulei de masline.

Pentru prepararea sosului avem nevoie de:

  • 700 g carne de pui tocata
  • 150 g parmezan
  • 40 ml de ulei de masline
  • 80 g pasta de rosii
  • 2 cepe mici
  • ciuperci
  • sare,  piper, verdeata

Intr-o cratita sau tigaie mai mare se pune la prajit in ulei incins carnea de pui. Atunci cand devine usor aurie, se adauga ciupercile taiate felii subtiri, ceapa tocata marunt, pasta de rosii si 400 ml de apa si le lasam la foc mediu sa fiarba.

In momentul in care carnea de pui este inmuiata, se mai adauga  piper, cimbru si sare.

Se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei aproximativ 15 minute.

Cand sunt fierte se trec sub jet de apa rece si se scurg.

Se amesteca spaghetele cu sosul, apoi le punem pe un platou si le presaram cu parmezan ras si cu verdeata dupa preferinta.

De preferat ar fi ca aceste spaghete sa fie servite fierbinti.

Articol oferit de: Al Forno Pizza Craiova

Website: www.pizzaalforno-craiova.ro

Follow us: www.facebook.com/pizzaalfornocraiova.ro

Google+: plus.google.com/+Pizzaalforno-craiovaRo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s